Vestigingslocaties in Zeeland

Wieeen bedrijf wil starten, uitbreiden of vestigen in Zeeland profiteert van een aantal interessante voordelen. De provincie ontwikkelt zich in sneltempo tot één van de meest interessante regio’s in Nederland om een nieuw bedrijf of filiaal van een bestaand bedrijf te vestigen. De Zeeuwse economie behoort namelijk naar verhouding tot 1 van de sterkste van Nederland.

Bedrijf starten of uitbreiden

Een bedrijf starten of vestigen in Zeeland betekent profiteren van een vriendelijk en stevig ondernemersklimaat. Pioniers als Sergio Herman zijn groot geworden in de provincie. Dat kan mede dankzij de gunstige randvoorwaarden, zoals relatief lage kosten voor ondernemers, snelle verbindingen via weg, water en spoor, en korte lijnen met een overheid die ondernemersgezind is. Daarnaast is er voldoende ruimte om te groeien, een groei die de lokale overheid op alle mogelijke manieren stimuleert.

Ondersteuning in elke fase

Dat het menens is met de Zeeuwse ambities, bewijst ook Invest Zeeland. Wie besluit in Nederland een bedrijf te starten in Zeeland of uit te breiden in of te verplaatsen naar Zeeland staat er namelijk niet alleen voor. Als onderdeel van regionale ontwikkelingsmaatschappij NV Economische Impuls Zeeland (Impuls) ondersteunt Invest in Zeeland u bij alle mogelijke vragen die u heeft. Zo heeft u uw handen vrij om te doen wat u het liefst doet: ondernemen.

Contact